Het T4F Tabletgame is toe aan een update. We bouwen dit schooljaar een nieuw gameconcept uit en bevriezen hiervoor onze reguliere werking (3de graad lager en 1ste/2de graad secundair). De workshops (STEM 'Op je gezondheid', 'Zintuigenfabriek') bieden we niet afzonderlijk aan. We verwelkomen je graag vanaf september 2022.

 

Onze Talent4Food tabletgame is de parel van het Joblabo Voeding. Altijd al eens een heftruck willen besturen? Of de spanning van een groenteveiling ervaren? Met Talent4Food kan het!

Onder de deskundige begeleiding van onze gidsen, ontdek je aan de hand van tien minigames jouw talenten en kom je te weten welke beroepen je op het lijf geschreven zijn. Een deel van de minigames speel je samen met je vrienden op de vaste modules in het Joblabo Voeding. De andere minigames speel je op je tablet. Tussendoor verscherpen quizvragen, infoborden, video's en interactieve kaarten je kennis en inzichten over duurzame en evenwichtige voeding, zintuigen, automatisering, veiligheid en hygiëne. Op het einde van de rit krijg je een persoonlijk competentierapport dat je verklapt wat je grootste talenten zijn. Talent4Food verruimt je wereld, maar is vooral heel erg fun!

Sta je te popelen van ongeduld? Goed nieuws! Een deel van de minigames kan je ook online spelen op www.talent4food.eu.

Maar niets kan natuurlijk tippen aan de totaalervaring die je beleeft in het Joblabo Voeding. Om deze ervaring compleet te maken, kan je de Talent4Food tabletgame ook combineren met één van onze educatieve workshops

 Kostprijs / duurtijd

  • Duurtijd Talent4Food tabletgame: 1u30
  • Kostprijs: €35/groep
  • Dit game kan met maximaal 25 leerlingen tegelijk worden gespeeld. Is je groep groter? Combineer dit dan met één van onze educatieve workshops.
  • We rekenen op 2 begeleiders per groep die actief participeren en instaan voor de orde.
  • Gratis met De Lijn? Dat kan via dynamoOPWEG. Lees er meer over onder het menu 'praktisch'.