Onze Talent4Food Game is de parel van het Joblabo Voeding. Altijd al eens een heftruck willen besturen? Of de spanning van een groenteveiling ervaren? Met Talent4Food kan het!

Onder de deskundige begeleiding van onze gidsen, ontdek je aan de hand van tien minigames jouw talenten en kom je te weten welke beroepen je op het lijf geschreven zijn. Een deel van de minigames speel je samen met je vrienden op de vaste modules in het Joblabo. De andere minigames speel je op je tablet. Tussendoor verscherpen quizvragen, infoborden, video's en interactieve kaarten je kennis en inzichten over duurzame en evenwichtige voeding, zintuigen, automatisering, veiligheid en hygiëne. Op het einde van de rit krijg je een persoonlijk competentierapport dat je verklapt wat je grootste talenten zijn. Talent4Food verruimt je wereld, maar is vooral heel erg fun!

Sta je te popelen van ongeduld? Goed nieuws! Een deel van de minigames kan je ook online spelen op www.talent4food.eu.

Maar niets kan natuurlijk tippen aan de totaalervaring die je beleeft in het Joblabo. Om deze ervaring compleet te maken, kan je de Talent4Food Game ook combineren met één van onze educatieve pakketten

 Kostprijs / duurtijd

  • Duurtijd Talent4Food : 1u30
  • Kostprijs : € 35/groep
  • Dit pakket kan met maximaal 25 leerlingen tegelijk worden gespeeld. Is je groep groter? Combineer dit dan met één van onze educatieve pakketten.